Project Description

Lichaam

Maak een afspraak

Lichaam

Maak een afspraak

Lichaam behandeling

Soms ben je er gewoon aan toe om echte WELLNESS te ervaren. Tijdens de herfst en winter is de Hot Stone massage een echte aanrader om de waterkoude te verdrijven. Voelen uw spieren wat gespannen aan dan is een ontspanningsmassage heerlijk om even bij te komen van de drukte van alledag.

Heeft u liever een therapeutische aanpak dan is onze specialiteit de Fascia behandeling met Body Scan de behandeling voor U!

 • Dames Harsen
  Onderbenen € 30,-
  Gezicht € 20,-
  Bikinilijn € 45.-

 • Heren Harsen
  Onderbenen vanaf € 30,-
  Rug vanaf € 45,
  Borst vanaf € 45,-

 • Ontspannende en therapeutische behandelingen
  Hot stone massage  duur 45 Minuten  € 50,–
  Ontspanningsmassage 60 minuten  € 60,-
  Deep Tissue massage   30 minuten  € 45,-

 • Weet je niet waar je gespannen spieren vandaan komen? Wil je totale ontspanning leren kennen en weer evenwicht vinden in je lichaamsstructuur? Bij stress, burn-out klachten, beperkte bewegelijkheid, terugkerende spierpijn in boven of onderlichaam, fibromyalgie en na een trauma kan een fascie behandeling welkome verlichting bieden.

  Als specialist ben ik,  binnen de  Haarlemmermeer, de enige behandelaar die deze bijzondere en unieke Award Winning fascia behandeling aanbied. Deze behandeling is ongekend in Nederland.
  Mijn opleiding heb ik afgerond bij Gantke® Akademie für ganzheitliche Körperarbeit te Dortmund  Duitsland en ben als partner gelicentieerd om de behandeling binnen mijn praktijk uit te voeren.

  Door de diepe fascie in het gehele lichaam effectief te behandelen, worden specifieke belemmeringen opgelost en het herstel van lichaamsstructuur bevorderd. Uw lichaam voelt open, los en bevrijdt van spanning.

  Behandeling vindt plaats na een body analyse en intakgesprek . Hierbij wordt gekeken naar de verschillende houdingspatronen waarna er in overleg met u een behandelplan wordt opgesteld.

  Gantke Fascia behandeling duur 60 min €125,-

  !