Pharmos Natur
behandelingen

Pharmos Natur
behandelingen

Wil je als gediplomeerd schoonheidsspecialiste je kennis en competentie verrijken?
Of beoefent u een ander beroep en wilt u uw huidige aanbod aanvullen met een behandeling waarmee u zich kunt onderscheiden?

Wil je je klanten helpen naar een effectieve natuurlijke en holistische wijze van verzorging?

De hoog effectieve natuurlijke behandelingen en cosmeticaproducten van Pharmos Natur, bewijzen al sinds 30 jaar hun effectiviteit en bieden voor iedere klant en ieder huidtype een passende oplossen. Puur Natuur, op basis van biologische Aloë Vera,  zonder de toevoeging van water, conserveringsmiddelen, parabenen en citroenzuur.

Als partner van Pharmos Natur Benelux  leiden wij  je,  als gediplomeerd schoonheidsspecialiste,  op in hoogwaardige natuurlijke lichaam-en gezichtsverzorging op basis van Aloë Vera.  We leren je o.a. hoe je het verse biologische Aloë Vera blad verwerkt en toepast tijdens de behandelingen.  Ons opleidingscentrum is centraal gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer in de nabijheid van de kust en de mooie stad Amsterdam.

Ook als professional in andere zorg of beauty disciplines bieden wij je de kans je aanbod  uit te breiden met een unieke behandeling voor gelaat of handen en voeten. Tijdens de workshop leer je hoe je de Verse Aloë Vera gebruikt als aanvulling op je huidige aanbod.

Wil je meer weten over de mogelijkheden ?

Stuur een bericht via de contactpagina of bel 0650814260.

Tot snel !