Project Description

Specialiteiten

Maak een afspraak

Specialiteiten

Maak een afspraak

Specialiteiten

Voor elke voetbehandeling bent u bij mij aan het goede adres. Naast een cosmetische behandeling kunt u ook terecht voor specialisaties als antidruk, nagelbeugels, correcties en reparaties. Met enige regelmaat worden er leuke combinatie acties tussen de verschillende behandeling gehouden. Hou de site in de gaten.

 • Weet je niet waar je gespannen spieren vandaan komen? Wil je totale ontspanning leren kennen en weer evenwicht vinden in je lichaamsstructuur? Bij stress, burn-out klachten, beperkte bewegelijkheid, terugkerende spierpijn in boven of onderlichaam, fibromyalgie en na een trauma kan een fascie behandeling welkome verlichting bieden.

  Als specialist ben ik,  binnen de  Haarlemmermeer, de enige behandelaar die deze bijzondere en unieke Award Winning fascia behandeling aanbied. Deze behandeling is ongekend in Nederland.
  Mijn opleiding heb ik afgerond bij Gantke® Akademie für ganzheitliche Körperarbeit te Dortmund  Duitsland en ben als partner gelicentieerd om de behandeling binnen mijn praktijk uit te voeren.

  Door de diepe fascie in het gehele lichaam effectief te behandelen, worden specifieke belemmeringen opgelost en het herstel van lichaamsstructuur bevorderd. Uw lichaam voelt open, los en bevrijdt van spanning.

  Behandeling vindt plaats na een body analyse en intakegesprek . Hierbij wordt gekeken naar de verschillende houdingspatronen waarna er in overleg met u een behandelplan wordt opgesteld.

  Gantke Fascia behandeling 60 min    €135,-,-

 • Schoonheidsbehandelingen met vers biologisch Aloë Vera blad
  Oppervlakkige  reiniging, diepte reiniging, gezichtsmasssage, masker, creme
  Schoonheidsbehandeleing duur 50 min. €  65,-

  Oppervlakkige reiniging, diepte reiniging, gezichts, arm en voet massage, masker, creme
  Schoonheidsbehandeling duur 80 min. €  95,-

 • Luxe Pharmos Natuur behandeling
  Tijdens deze zeer Luxe behandeling wordt u in de watten gelegd met een gelaats-.en lichaamsbehandeling. Natuurlijk word er ook bij deze behandeling gebruik gemaakt van het verse Aloë Vera blad om alle werkzame stoffen diep in de huidcellen te brengen.
  behandeling duur 120 minuten € 135,-

“Heb je last van welke spier dan ook bij WiggleToes ben je op de juiste plek!
Had erg last van mijn rugspieren en dit werd op professionele en vakkundige manier opgelost. Ik raad het iedereen aan!”

Nance