Welkom op de site van Iris Kooij Natuurlijke Beauty en Fascia behandelingen.

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Iris Kooij. Fascia behandelaar, Docent Gantke® Akademie für ganzheitliche Körperarbeit, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en partner van Pharmos Natur, CRKBO docente, Medisch pedicure (KRP).

In bijna 20 jaar ben overtuigd van de levenskracht en energie die wordt overgedragen tijdens een ogenschijnlijk simpele behandeling. Ik realiseerde mij dat een klein moment van totale aandacht voor welzijn zo veel kan betekenen in een leven. Sinds 2015 ben ik in de gelukkige positie dat ik dat in mijn eigen praktijk kan toepassen met de Gantke®fascia behandeling en de gezicht-en lichaamsbehandelingen van Pharmos Natur.

Mijn Awardwinning  Gantke®Fascia behandeling, ook wel fasciatherapie genoemd, is een vorm van manuele therapie die gericht is op het behandelen van problemen met het fasciaal weefsel in het lichaam. Fasciaweefsel is het bindweefsel dat alle structuren in het lichaam omhult, inclusief spieren, botten, zenuwen en organen.

Bij fasciatherapie wordt er door middel van zachte handmatige technieken en mobilisaties gewerkt aan het herstellen van de balans en de elasticiteit van het fasciaal weefsel. Hierdoor kunnen beperkingen in beweging en pijnklachten worden verminderd of verholpen.

De Gantke® Fascia behandeling kan worden toegepast bij verschillende klachten, waaronder nek- en rugpijn, hoofdpijn, chronische pijn, fibromyalgie en sportblessures. Het kan ook worden gebruikt als preventieve behandeling om de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren.

Daarnaast ben ik als docent verbonden aan de Gantke®Akademie te Dortmund en geef aldaar en in Cruquius modules van de opleiding tot Gantke®Fascia behandelaar.

Ik werk tijdens de Beauty behandelingen met biologisch Aloë Vera blad en de producten van Pharmos Natur. De natuurlijke manier van huidverbetering en een sterk staaltje Planten Kracht dat je helpt om het beste uit jouw huid te halen. Het aanbod van gezicht en lichaamsbehandelingen is groot en de Ayurvedische holistische filosofie sluit perfect aan bij mijn lichaamswerk.

Als partner van Pharmos Natur Benelux mag ik de opleiding verzorgen voor de beautyprofessionals die met deze unieke methode willen starten in Nederland.

Ben je niet zeker wat voor jou de juiste behandeling is of ben je een professional en wil je meer weten over het werken met Pharmos Natur of over de  opleiding tot Gantke®Facia behandelaar neem dan gerust even contact op.

  • Lid ProVoet, Procert, KRP

  • Geregistreerd CRKBO docent

  • Depositaire Pharmos Natur

  • Officiele dealer Wandelwol

Klanten over Iris Kooij | Natuurlijke Beauty & Fascia Behandelingen

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en vaardigheden die door Iris geleverd wordt. Ik ben bij haar terecht gekomen middels de zorgverzekering die mijn diabetes II SIMS profiel hoog genoegd achtte om door een aangesloten professional met diabetes aantekening te laten behandelen.  Mijn beide voeten krijgen en elke vijf tot zes weken een flinke opknapbeurt, die met de nodige zorgvuldigheid en expertise in een zeer relaxte sfeer en in een aangename omgeving wordt uitgevoerd. Iris neemt de tijd voor je en verteld stap voor stap wat de behandeling beoogt te verbeteren. Ook geeft ze aanwijzingen hoe je de voeten/nagels thuis moet onderhouden en geeft aanvullende tips en voetmassage behandelingen indien gewenst. Bij Iris ben je dus in goede handen!  ”

Vincent