Welkom op de site van Iris Kooij | Natuurlijke Beauty & Fascia Behandelingen.

Graag stel ik me even aan je voor; Mijn naam is Iris Kooij. Fascia behandelaar, Docent Gantke® Akademie für ganzheitliche Körperarbeit, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en partner van Pharmos Natur, CRKBO docente, Medisch pedicure (KRP).

In bijna 20 jaar ben overtuigd van de levenskracht en energie die wordt overgedragen tijdens een ogenschijnlijk simpele behandeling. Ik realiseerde mij dat een klein moment van totale aandacht voor welzijn zo veel kan betekenen in een leven. Sinds 2015 ben ik in de gelukkige positie dat ik dat in mijn eigen praktijk kan toepassen.

Daarom is alle aandacht in het center gericht op Welzijn en Natuurlijke verzorging. Het verlichten en oplossen van klachten door middel van een therapeutische of wellness behandeling, zorgt dat er ruimte is voor gemoedsrust en ontspanning die je aan de binnenkant voelt en aan de buitenkant ziet.
Voeg daar de unieke en luxe uiterlijke verzorging voor gezicht of lichaam aan toe en dan is het plaatje compleet.

Alles wat ik weet van fascia en de weldaad van deze behandeling heb ik bij Gantke® Akademie für ganzheitliche Körperarbeit geleerd. De Award Winning behandelmethode is enig in zijn soort en zorgt voor een algehele ontspanning. Het stimuleert een hernieuwd evenwicht en balans in het gehele lichaam. 

Ik werk tijdens de Beauty behandelingen met biologisch Aloë Vera blad en de producten van Pharmos Natur. De natuurlijke manier van huidverbetering en een sterk staaltje Planten Kracht dat je helpt om het beste uit jouw huid te halen.
Binnen de medisch pedicure praktijk werk ik waar mogelijk milieubewust door afbreekbare disposebles te gebruiken en te kiezen voor herbruikbare producten zonder afbreuk te doen aan hygiene.

Mijn docentenhart kan ik ophalen tijdens de diverse workshops in lichaam en uiterlijke verzorging kan ik mijn docentenhart ophalen en in de Ladies Lounge is ruimte voor de Ladies Night, Sweet Sixteen en Little Ladies Club..

Ben je niet zeker wat voor jou de juiste behandeling is of wil je meer informatie over de workshops of mogelijkheden in de Ladies Lounge OF ben je een professional en wil je meer weten over het werken met Pharmos Natur of de opleiding tot Fascia behandelaar  neem dan gerust even contact op.

  • Lid ProVoet, Procert, KRP

  • Geregistreerd CRKBO docent

  • Depositaire Pharmos Natur

  • Officiele dealer Wandelwol

Klanten over Iris Kooij | Natuurlijke Beauty & Fascia Behandelingen

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en vaardigheden die door Iris geleverd wordt. Ik ben bij haar terecht gekomen middels de zorgverzekering die mijn diabetes II SIMS profiel hoog genoegd achtte om door een aangesloten professional met diabetes aantekening te laten behandelen.  Mijn beide voeten krijgen en elke vijf tot zes weken een flinke opknapbeurt, die met de nodige zorgvuldigheid en expertise in een zeer relaxte sfeer en in een aangename omgeving wordt uitgevoerd. Iris neemt de tijd voor je en verteld stap voor stap wat de behandeling beoogt te verbeteren. Ook geeft ze aanwijzingen hoe je de voeten/nagels thuis moet onderhouden en geeft aanvullende tips en voetmassage behandelingen indien gewenst. Bij Iris ben je dus in goede handen!  ”

Vincent