Project Description

Fascia Behandeling

Maak een afspraak

Fascia Behandeling

Maak een afspraak

Facsia Behandeling

Weet je niet waar je gespannen spieren vandaan komen? Wil je totale ontspanning leren kennen en weer evenwicht vinden in je lichaamsstructuur? Bij stress, burn-out klachten, beperkte bewegelijkheid, terugkerende spierpijn in boven of onderlichaam, fibromyalgie en na een trauma kan een fascie behandeling welkome verlichting bieden.

Als specialist ben ik,  binnen de  Haarlemmermeer, de enige behandelaar die deze bijzondere en unieke Award Winning fascia behandeling aanbied. Deze behandeling is ongekend in Nederland.
Mijn opleiding heb ik afgerond bij Gantke® Akademie für ganzheitliche Körperarbeit te Dortmund  Duitsland en ben als partner gelicentieerd om de behandeling binnen mijn praktijk uit te voeren.

Door de diepe fascie in het gehele lichaam effectief te behandelen, worden specifieke belemmeringen opgelost en het herstel van lichaamsstructuur bevorderd. Uw lichaam voelt open, los en bevrijdt van spanning.

Behandeling vindt plaats na een body analyse en intakgesprek . Hierbij wordt gekeken naar de verschillende houdingspatronen waarna er in overleg met u een behandelplan wordt opgesteld.

  • Gantke® Fascia Behandeling*
    Deze behandeling heeft de Wellness innovatieprijs 2017 gewonnen in DE en is speciaal gericht op het dieper gelegen bindweefsel in het gehele lichaam. Als je alles al geprobeerd hebt en nog steeds het gevoel hebt dat je niet kan ontspannen en het gevoel hebt dat je het evenwicht in je lichaamsstructuur kwijt bent,is deze behandeling fenomenaal!

    Cliënten met specifieke problemen en met langer aanhoudende en steeds terugkerende klachten hebben vooral baat bij deze behandeling. Ook cliënten met scolliose en fibromyalgie problematiek verklaren baat bij de behandeling te hebben. De behandeling is gericht op het hele lichaam en de specifieke probleemgebieden worden door middel van een intake en body analyse vastgesteld en behandeld.
    Een unieke ervaring!! ! De kwaliteit spreekt voor zicht.

    Gantke Fascia behandeling 60 min    €135,-,-

“Mijn zoektocht naar wandelwol bracht mij naar Wiggletoes & More. Omdat Iris zich ook heeft gespecialiseerd in verschillende massage technieken, heb ik een behandeling geboekt. De massage was in 1 woord heerlijk! Deze wordt met zorg gegeven in een rustgevende en ontspannen sfeer! Iris stelt je op je gemak en is betrokken bij haar cliënten. Heb je een druk leven en zoek je ontspanning? Voor mij is het antwoord boek een massage bij Wiggletoes & More!”

Carla