Gantke® Fascia Behandeling

Maak nu een afspraak!

Fascia Behandeling

Maak nu een afspraak!

Ervaar je gespannen spieren? Een stijf of stram gevoel? Wil je totale ontspanning leren kennen?
En weer evenwicht vinden in je lichaamsstructuur? Bij stress, burn-out klachten, beperkte bewegelijkheid, terugkerende spierpijn in boven of onderlichaam, scoliose, fibromyalgie en na een trauma kan een fascie behandeling welkome verlichting bieden.

Gantke® Fascia behandeling heeft de Wellness innovatieprijs 2017 gewonnen in Duitsland en is speciaal gericht op het dieper gelegen bindweefsel in het gehele lichaam. Door de diepe fascie in het gehele lichaam effectief te behandelen, worden specifieke belemmeringen opgelost en het herstel van lichaamsstructuur bevorderd.

Cliënten met specifieke problemen en met langer aanhoudende en steeds terugkerende klachten hebben vooral baat bij deze behandeling. De behandeling is gericht op het hele lichaam en de specifieke probleemgebieden worden door middel van een intake en body analyse vastgesteld en behandeld. Als je alles al geprobeerd hebt en nog steeds het gevoel hebt dat je niet kan ontspannen en het gevoel hebt dat je het evenwicht in je lichaamsstructuur kwijt bent, is deze behandeling fenomenaal!

Als specialist ben ik, binnen de Haarlemmermeer, de enige behandelaar die deze bijzondere en unieke Award Winning fascia behandeling aanbied. Deze behandeling is ongekend in Nederland.
Mijn opleiding heb ik afgerond bij Gantke® Akademie für ganzheitliche Körperarbeit te Dortmund Duitsland en ben als partner gelicentieerd om de behandeling binnen mijn praktijk uit te voeren.

Behandeling vindt plaats na een body analyse en intakgesprek. Hierbij wordt gekeken naar de verschillende houdingspatronen waarna er in overleg met u een behandelplan wordt opgesteld.

Maak nu een afspraak!

“Mijn zoektocht naar wandelwol bracht mij naar IK. Omdat Iris zich ook heeft gespecialiseerd in verschillende massage technieken, heb ik een behandeling geboekt. De massage was in 1 woord heerlijk! Deze wordt met zorg gegeven in een rustgevende en ontspannen sfeer! Iris stelt je op je gemak en is betrokken bij haar cliënten. Heb je een druk leven en zoek je ontspanning? Voor mij is het antwoord boek een massage bij Iris Kooij ”

Carla