Gantke® Fascia Behandeling

Fascia Behandeling

Gantke® Fascia Therapie heeft de Wellness innovatieprijs 2017 gewonnen in Duitsland en is speciaal gericht op het dieper gelegen bindweefsel in het gehele lichaam. Door de diepe fascie in het gehele lichaam effectief te behandelen, worden specifieke belemmeringen opgelost en het herstel van lichaamsstructuur bevorderd.

Cliënten met specifieke problemen en met langer aanhoudende en steeds terugkerende klachten hebben vooral baat bij deze behandeling. De behandeling is gericht op het hele lichaam en de specifieke probleemgebieden worden door middel van een intake en body analyse vastgesteld en behandeld. Als je alles al geprobeerd hebt en nog steeds het gevoel hebt dat je niet kan ontspannen, belemmert voelt in je bewegingen en het gevoel hebt dat je het evenwicht in je lichaamsstructuur kwijt bent, is deze behandeling fenomenaal!

Als specialist ben ik, binnen de Haarlemmermeer, de enige behandelaar /docent  die deze bijzondere en unieke Award Winning fascia behandeling aanbied.
Mijn opleiding heb ik afgerond bij Gantke® Akademie für Ganzheitliche Körperarbeit te Dortmund Duitsland en ben als partner en docent gelicenseerd om de behandeling binnen mijn praktijk uit te voeren.

Behandeling vindt plaats  na een body analyse en intake gesprek. Hierbij wordt gekeken naar de verschillende houdingspatronen waarna er in overleg met u een behandelplan wordt gemaakt. 

“Mijn zoektocht naar wandelwol bracht mij naar IK. Omdat Iris zich ook heeft gespecialiseerd in verschillende massage technieken, heb ik een behandeling geboekt. De massage was in 1 woord heerlijk! Deze wordt met zorg gegeven in een rustgevende en ontspannen sfeer! Iris stelt je op je gemak en is betrokken bij haar cliënten. Heb je een druk leven en zoek je ontspanning? Voor mij is het antwoord boek een massage bij Iris Kooij ”

Carla